Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت به عنوان یکی از بزرگترین بانک های کشور همواره در زمینه توسعه خدمات در عرصه بانکداری الکترونیک پیشگام بوده است که نمایشگاه الکامپ فرصتی بود برای آشنایی بیشتر با خدمات نوین این بانک.
به گزارش خبرنگار اقتصادی صدای ایران، چند روز قبل هادی سپانلو مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ از اجرای فاز اول پروژه همراه پلاس ملت خبر داد و گفت به زودی نسخه های جدید آن رونمایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراه پلاس ملت را بیشتر بشناسید
همراه پلاس ملت امکان دسترسی سریع و آسان به خدمات بانکداری الکترونیکی را برای مشتریان این بانک فراهم می‌آورد. بنابراین اگر شما هم از مشتریان بانک ملت هستید، می‌توانید به راحتی با نصب اپلیکیشن اختصاصی این بانک روی گوشی همراه خود، نسبت به انجام امورات بانکی اقدام نمایید و با امکان دسترسی 24 ساعته و شبانه روزی از خدمات بانکی بهره مند شوید.
همراه پلاس ملت چه قابلیت هایی دارد؟
همراه پلاس ملت قابلیت انتقال وجه بین حساب ها از طریق کد QR وجود دارد که در روزهای گذشته مشتریان بانک ملت سوالات متداولی درباره این نرم افزار مطرح کرده اند و این نشان از علاقه مندی آنها به خدمات نوین بانک ملت دارد.
 
QR مخفف Quick Response به معنی پاسخ سریع است. این کد یک رمزینه ماتریسی است که میتوان آن را با پویندههای QR، تلفن همراه دوربیندار و تلفن هوشمند بازخوانی کرد و در زمینه های بسیاری کاربرد دارند.
 
کاربران همراه پلاس بانک ملت می توانند با استفاده از این اپلیکیشن قبوض پارکینگ را از طریق کیف پول، خود پرداخت کنند که بانک ملت تا کنون با ۵ پارکینگ در این زمینه به توافق رسیده است.
این تنها بخش کوچکی از خدمات همراه پلاس ملت است.
 
علاوه بر این همراه پلاس ملت که بیش از ۱۲۰ خدمت و قابلیت را به مشتریان ارائه می کند که تا کنون بالغ بر 2.5 میلیون نفر از خدمات نسخه جدید همراه بانک استفاده می کنند.
 
همچنین شما میتوانید با استفاده از این اپلیکیشن از طریق ساعت های هوشمند، سیستم های اندروید و IOS به ذینفع و یا گیرنده حواله پیامک ارسال کنید و با استفاده از سرویس voice اقدام به فراخوانی سرویس ها کنید.
این قابلیت ها در فازهای جدید همراه پلاس بانک ملت تا پایان سال جاری اجرایی خواهد شد.

اما نکته مهمتر اینجاست که استفاده از سامانه همراه پلاس ملت سراسری بوده و منحصر به دارندگان حساب متمرکز نزد این بانک نیست و تمامی مشتریان دارای کارت شتابی می‌توانند از طریق تلفن‌همراه از خدمات این سامانه بهره‌مند شوند.
پیش تر برخی از مشتریان که نیاز به حفظ تراکنش های خود داشتند دچار مشکل شده بودند اما همراه پلاس بانک ملت با ایجاد قابلیت بایگانی تراکنش ها این امکان را به مشتری می دهد تا در هر زمانی که نیاز بود تراکنش های حساب خود را چک و بررسی کند.
همچنین با داشتن این سامانه شما دیگر لازم نیست برای دسترسی به شعب بانک ملت در مکان هایی که ناآشنا به آن هستید در سطح شهر جست و جو کرده و یا از دیگران پرس و جو کنید، زیرا که همراه پلاس ملت به شما این قابلیت را می دهد تا تمامی شعب این بانک در سراسر کشور را از طریق جست و جوی شعب شناسایی کنید.
علاوه بر این ها انتقال وجه کارت‌ به کارت، خرید شارژ سیم کارت، پرداخت قبض، پرداخت قسط، مدیریت پروفایل مشتری و کیف پول الکترونیک ملت، از جمله خدمات قابل ارایه از طریق سامانه همراه پلاس ملت است.
چطور همراه پلاس ملت را روی تلفن همراه خود فعال کنیم؟
برای فعال سازی و استفاده از قابلیت های همراه پلاس ملت باید به یکی از شعب بانک مراجعه کرده و نسبت به تکمیل فرم فعال سازی موبایل بانک اقدام کنید. سپس با دریافت نام کاربری و رمز عبور موبایل بانک حساب خود می‌توانید همراه بانک بانک ملت را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده و به صورت شبانه روزی از خدمات بانکی ارائه شده توسط این اپلیکیشن بهره‌ مند شوید.
خدمات بانک ملت به نابینایان
خدمات و نرم افزار های بانک ملت محصور به مردم عادی نبوده و این مجموعه برای خدمت رسانی به نابینیان نیز دست به کار شده تا شرایطی را فراهم کند که نابینایان از این پس برای افتتاح حساب و دریافت خدمات بتوانند مستقلا عمل کرده و بدون نیاز به دیگران کارهای بانکی خود را انجام دهند.
در این زمینه در بانک ملت نرم افزاری طراحی شده است که در آن کلیه فرم های بانک ملت پیاده سازی شده و فرد نابینا با یک دستگاه برجسته نگار می تواند اطلاعات خودش را در سامانه وارد کند دستور چاپ بفرستد.
مدیرعامل بانک ملت در جریان رونمایی از این دستگاه برجسته نگار، جهت توضیح و تبیین این خدمت بانک ملت گفته است؛ در پی دستورالعمل بانک مرکزی جهت ارائه خدمات بانکی و افتتاح حساب به نابینایان کشور، بانک ملت نیز در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خود و ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به نابینایان کشور دستگاهی را با همراهی یک شرکت دانش بنیان طراحی نموده که به بهره برداری رسیده است. وی افزود امیدوارم در آینده این خدمات برای نابینایان کشور توسعه پیدا کند.   کشور ایران با 115 هزار نابینا رتبه شانزدهم را در جهان به خود اختصاص داده است.
آنها حتی برای دسترسی به حداقل‌های زندگی با مشکل مواجه هستند و به گفته کارشناسان نرخ بیکاری در میان آن‌ها بالغ بر 40 درصد است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک همراه پلاس ملت بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۸۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس